PISTEET KOTIIN: Nikkarinkruunu lanseeraa asukkaille asukasedun

Nikkarinkruunu lanseeraa asukkailleen uuden asukasedun. Pisteet kotiin -etuohjelma palkitsee asukkaita pitkäaikaisesta asumisesta sekä kannustaa asukkaita osallistumaan asukastoimintaan ja asumisviihtyvyyden kehittämiseen. Etu astuu voimaan 1.1.2023. Asukas voi seurata omaa pistekertymää helposti Nikkarinkruunun asukassivuilta.

”Asukkaiden asumisviihtyvyys on meille tärkeä asia. Siksi haluamme palkita pitkäaikaisia vuokra-asukkaitamme asukaseduilla, jotka ovat asukkaalle hyödyksi, lisäävät asunnon viihtyvyyttä ja parantavat entisestään asuntojen laatutasoa. Etujen ja palveluiden avulla asuminen on vaivattomampaa ja asukas voi tehdä kodistaan oma näköisen”, toteaa Nikkarinkruunun toimitusjohtaja Ilkka Lahdenperä.

Uusi etuohjelma kiittää ja palkitsee pitkäaikaisia asukkaita
Asukkaalla on valittavana erilaisia etuja riippuen saavutetusta pistekertymästä. Etupisteitä voi käyttää esim. kodin kunnostukseen, kylpyhuoneiden kalusteisiin tai astianpesukoneen asennukseen. Kaikki asukasetutuotteet jäävät osaksi asunnon varustelua eli niitä ei voi ottaa mukaan muuton yhteydessä.

Pisteiden kertyminen
Asukas voi itse vaikuttaa pisteiden määrään ja kerryttää pisteitä mm. asumisen ajalta, asukastoiminnasta sekä erikseen sovittujen kriteerien täyttymisestä. Etu astuu voimaan 1.1.2023 alkaen, jolloin pisteet alkavat kertymään. Asumisaikapisteitä kertyy kultakin täydeltä asumiskuukaudelta. Vuokranmaksusta ajallaan kertyy vuokranmaksupisteitä, samoin esimerkiksi voimassa olevasta kotivakuutuksesta saa pisteitä. Asukastoimintaan osallistumisesta saa myös asukastoimintapisteitä yhdestä tehtävästä kerrallaan.

Lue lisää, lehdistötiedote 21.12.2022: