Kiinteistö Oy Nikkarinkruunu

Koteja jo 30 vuotta!

Kiinteistö Oy Nikkarinkruunu on Keravan kaupungin omistama yhtiö. Kaupungin omistamana yhtiönä voimme tarjota asukkaillemme turvatun ja kohtuuhintaisen asunnon koko asumisen elinkaaren ajaksi.

Tavoitteemme ei ole tuottaa voittoa. Yhtiön liikevaihto koostuu vuokratuloista ja käyttökorvauksista. Asuntoja ja kiinteistöjä ylläpidetään, huolletaan ja kunnostetaan asukkaiden maksamilla vuokrilla.

Toiminnassamme huomioimme niin asiakkaat, toimintamme laadun, taloudellisuuden, omistajan ja ennen kaikkea pyrimme pitämään kiinteistömme mahdollisimman hyvässä kunnossa ja näin ollen lisäämään asumisviihtyvyyttä.

Asuntojen kunnosta pidetään hyvää huolta ja asunnot tarkastetaan asukkaan vaihtuessa ja määräajoin sekä kunnostetaan tarpeen mukaan. Asuntojen kunnostuksen ohella panostamme voimakkaasti kiinteistöjen energiansäästö- ja muuhun korjaustoimintaan energiakustannusten nousun minimoimiseksi ja asumisviihtyvyyden parantamiseksi.

ARVOT

Asiakaskeskeisyys ja kumppanuusyhteistyö

Tuemme yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä luontevalla asiakas- ja kumppanuusyhteistyöllä sekä aktiivisella verkostoitumisella.

Hyvinvoiva ja osaava henkilöstö

Osaajat ovat ytimemme. Panostamme henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvoinnin tehostamiseen, jatkuvaan ylläpitoon sekä kehittämiseen.

Kestävä kehitys ja vastuullisuus

Haluamme olla edelläkävijä myös uusien teknologioiden hyödyntämisessä.

Suhtaudumme myönteisesti yhtiön toiminnan uudistamiseen sekä isännöintipalvelun ja palvelun tuottajien laadun parantamiseen työhyvinvoinnista tinkimättä. 

Elinvoimaisuus

Suhtaudumme muutokseen ennakkoluulottomasti. Uskallamme etsiä uusia oivalluksia ja parhaita käytäntöjä haastamalla vanhat toimintatavat.

Visio

Kotimme ovat kruunun jalokiviä. Nikkarinkruunussa tämä tarkoittaa, että markkinoitavat kodit ovat hyväkuntoisia, laadukkaita sekä viihtyisiä ja niiden ympäristön siisteydestä ja sosiaalisesta toimivuudesta on huolehdittu.

Toiminta-ajatus

Tarjoamme keravalaisille ja tänne muuttaville ihmisille kilpailukykyisiä, kohtuuhintaisia, turvallisia ja laadukkaita koteja.