Haku Myllylenkki 2 omakotitaloihin käynnissä

Haku Nikkarinkruunun ensimmäisiin omakotitaloihin on käynnissä. Hakuaika omakotitaloihin päättyy 29.2.2024 klo 14.00.

Myllylenkki 2 (visualisoitu sisustuskuva) on Keravalla luonnonläheisellä Pohjois-Kytömaan uudella asuinalueella sijaitseva uusi omakotitalokohde. Kiinteistössä on 15 erillistä asuntoa (3 mh, k+oh, kph, s, khh, wc ja vaateh) vuokrattavaksi, joiden huoneistoala on 88 m2. Täysin uusien omakotitalojen arvioidaan valmistuvan kesäkuussa 2024 ja muuttamaan pääset jo 31.5.2024. Lämmitysmuoto on vesi-ilmalämpöpumppu.

Jokaisella asunnolla on käytössään oma piha-alue ja autokatos, jossa on sähköauton latauspiste. Asunnoissa ja yhteisellä piha-alueella on tupakointi kielletty; asuntokohtaisella piha-alueella toistaiseksi sallittu naapurit huomioiden.

Lähikauppaan noin 2,8 km ja Kalevan kouluun (1.-6. lk) noin 2,8 km. Keskustaan reilu 4 kilometriä. Lähin päiväkoti 2 kilometrin päässä. Erinomaiset ulkoilumaastot vieressä.

Video: Kurkkaa omakotitalon video
Esite (asunnot, piha-alueet ja vuokrat): Myllylenkki 2 esite
Lisätietoa: Myllylenkki 2 nettisivut

Sähköinen asuntohakemus: https://nikkarinkruunu.fi/nikkarinkruunun-vuokra-asunnot/
Muista täyttää hakemukseen mikäli haet tiettyä asuntoa/asuntoja. Asuntojen numerot ja piha-alueet löydät esitteessä s. 8 olevasta sijaintikartasta.

Hakuaika omakotitaloihin päättyy 29.2.2024 klo 14.00.
Kartoitamme maaliskuun aikana hakijat. Ilmoitamme omakotitalojen asukasvalinnasta hakijoille, joille voimme osoittaa asunnon maaliskuun loppuun mennessä. Heille järjestetään infotilaisuus huhtikuun alussa, jossa käydään tarkemmin läpi omakotiasumiseen liittyviä asioita mm. mihin vuokralainen sitoutuu, vastuunjakotaulukko yms. Mikäli kriteerit täyttäviä hakijoita on paljon, kriteerit täyttävien kesken järjestetään arvonta. 

Vuokrasopimukset tehdään huhtikuun loppuun mennessä. Asukkaiden muuttopäivä on 31.5.2024 ja vuokranmaksu alkaa 1.6.2024 (pl. asunto 1), joka on mukana URF-tapahtumassa. Sen vuokraus alkaa 15.8.2024.